Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав яскраве відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, показавши, як першокласники проводять свої вечори після школи в їх замку в селищі Грязь. Так, брат і сестра вирішили покататися по будинку на самокаті, тим більше, що значна площа з легкістю дозволяє це зробити.

Малюки ділили один самонат на двох і хлопчик галантно запропонував підвезти Лізу, спокійно пояснюючи, як їй потрібно стати позаду нього, щоб зберегти баланс і не впасти під час поїздки "з вітерцем".

Фолловери засипали зіркову сім'ю компліментами: "У Вас і на конях можна!!!😉 😂 ", "Дуже правильне виховання. Молодець. Щастя і здоров'я. Чудова сім'я.", "Яке щастя, що вони є один у одного❤❤❤", " Гаррі красунчик , який хлопчик, навіть на камеру поводиться природно, розумничка.", "Солодка парочка))) як Ліза слухається Гаррі, справжня леді.", "Турботливий! Радість дивитися на них, спасибі, Максим, що ви все є! З Новим роком і щастям!😘".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще