Сестра Кім Кардашьян Хлої ввела фанатів у ступор. Зараз шанувальники навперебій ворожать - а що ж відбувається в її особистому житті? Справа в тому, що папараці засікли красуню на прогулянці з несподіваним аксесуаром.

На пальці Хлої (причому на "тому самому", безіменному) виблискувало кільце з гігантським діамантом. Це може означати заручини і швидке заміжжя однієї з сестричок Кардашьян. Хоча сама знаменитість офіційно ніяк не коментувала подію.

Судячи з діаманту, нареченого Хлої вибрала небідного. Судячи з усього, це батько її дочки-чоловік, з яким її пов'язує Довга Санта-Барбара, за якою свого часу стежив весь світ.

Відомо, що не так давно вона пробачила батька своєї дитини - баскетболіста Трістана Томпсона. Колись заради Хлої спортсмен кинув вагітну дружину. Бумеранг прилетів швидко: відразу після народження дочки у Трістана трапилася інтрижка з кращою подругою Кайлі Дженнер (молодшої сестри Хлої). 2 роки по тому Кардашьян змогла все забути. Схоже, гряде весілля.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше повідомляли, чи не замерзне? Екзотична копія Кардашьян" утеплила " лише сідниці, а про бюст забула.

Як повідомляв Знай.uа, Українська Кардашьян у Невидимій сукні прикрилася пухнастим хутром-груди ледь не випали.

Знай.uа писав, Екзотична Джоджо Бейбі до Хелловіну перетворилася на "погану училку" з розкішним тілом.