Відома не перший десяток років українська співачка Ірина Білик, репертуар якої зараз складають в основному російськомовні пісні, з головою поринула в передноворічний смуток.

Співачка опублікувала архівну фотографію зі своєї молодості, коли вона тільки починала свою кар'єру і співала пісні українською. Про це стало відомо завдяки публікації Ірини Білик в мережі Instagram.

Публікація Ірини Білик, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Білик, скріншот: Instagram

"Ти пам'ятаєш, як все починалося?", - запитала виконавиця у таємничого читача.

Ірина Білик вже відсвяткувала свій 50-й день народження і продовжує показувати своїм шанувальникам естрадне обличчя, яке вже не раз побувало в косметологічних клініках. Але всі колись були молодими.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До слова, віддані шанувальники почали активно коментувати фотографію, порівнявши співачку з її колегою російською співачкою Іриною Аллегровою.

Ось, що пишуть фанати: "Просто не віриться, що починалося все так! Іра, ви досягли великого успіху! Гордість, що ми земляки) я родом з сусіднього села, де ви народилися. Захоплююся вами!"; "Я співаю ці пісні і зараз))) ви просто талантище!!!! Щастя в Новому році"; "Я співаю ваші пісні!!!! Співаю завдяки вам і Ірині Аллегровій!!!! Я жив в Україні і стежив за вашими першими піснями кліпами!!!! Можна співати ваші пісні???? Ви шикарна!!!! Кожна пісня шедевр!!!"; "Такі смішні всі на фото)".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик вразила майбутньою невісткою на сімейній прогулянці.

Знай.uа писав, Зібров з колишнім Білик Коляденко готується до новорічного похмілля.