Вже за кілька тижнів відбудуться зйомки фіналу реаліті "Від пацанки до панянки". На проекті залишилося п'ять учениць школи леді. Вони продовжують боротися з Z-залежностями і працюють над своїми манерами. Директор Школи леді Тетяна Мокріді зізналася, чи є у неї улюблена учениця.

"Фаворитки немає, - каже директор. - Є якості в тій чи іншій дівчині, які мені подобаються".

А ще Тетяна зізнається, що їй самій цікаво, хто переможе в проекті.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Все залежить від бажання і цілеспрямованості дівчат, – розповідає директор. - На одному тижні мені здається, що фіналісткою може бути та чи інша. А вже наступного вони їдуть додому. Учениці часто непрогнозовані. Можуть успішно скласти іспит, а провалитися на чомусь простому. Наприклад, влаштувати істерику через манікюр або під час стрижки кінчиків волосся на пару сантиметрів".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами Тетяни, є елементарні речі, які дуже заважають дівчатам стати на шлях змін і позбутися від Zалежностей.

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Іноді не вміють слухати і чути один одного, - пояснює директор. - Надривні емоції, які переходять в істерики, і шквал нецензурної лексики. Бувають ситуації, коли пристрасті розпалюються так сильно, що мені доводиться дуже голосно говорити: "Стоп!"Якщо дівчата поруч з викладачами, вони не лаються. Але як тільки за нами зачиняються двері, я відкриваю для себе багато нових фраз. Адже зір у мене не дуже хороше, а ось слух – відмінний.

Нагадаємо, перероблена "пацанка" Покрищук розповіла, що робити з чоловіком-тираном.

Як повідомляв Знай.uа, нові "пацанки" прийдуть на проект з власними демонами і наркозалежностями, психолог розкрила секрети.

Також Знай.uа писав, що пацанки напишуть казку про Попелюшку в кросівках: вихід зі свого "внутрішнього пекла".