Принца Гаррі і Меган Маркл папараці вдалося зняти біля медичного центру в Беверлі-Хіллс. Шанувальники припускають, що жінка може бути вагітна.

На чутки про цікаве положення Маркл вплинув зовнішній вигляд жінки. Так, папараці вдалося підловити 39-річну Меган і 36-річного Гаррі на виході з будівлі, де серед офісу також розташований медичний центр.

Герцог і герцогиня хотіли залишитися непоміченими і потрапити через окремий вхід в будівлю, але він виявився закритий і їм довелося скористатися основними дверима.

Всі звернули увагу на багатошаровість в образі Меган. У той час, коли Гаррі було комфортно в тонкому лонгсліві, джинсах і кросівках, Меган воліла надіти не тільки довгий светр-туніку до середини стегна, але і високі чоботи, пальто і навіть шапку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Деякі шанувальники вважають, що в такому об'ємному одязі жінка намагається приховати кругленький живіт.

Раніше повідомлялося, що Гаррі критикували за те, що він літає завжди тільки приватними бортами, забруднюючи атмосферу, хоча говорить про важливість збереження планети. Герцог Сассекський також попросив подумати і про дітей, згадавши про однорічного сина Арчі.

"бути з природою - сама зцілююча частина життя. Я щиро в це вірю. Але в той момент, коли ти стаєш батьком, все змінюється. Ти починаєш розуміти, що немає сенсу приносити в цей світ нову людину. Адже коли він досягне мого віку, на планеті вже неможливо буде жити", – сказав він.

Нагадаємо, принц Гаррі вперше заговорив після викидня Меган Маркл.

Як повідомляв Знай.uа, вся королівська сім'я повернулася "п'ятою точкою" до Меган Маркл, і це після викидня.

Також Знай.uа писав, що Міддлтон знову вагітна і "жахливо схвильована".