Як вже відомо нашим читачам, 38-річна зірка екранів, популярна співачка Світлана Лобода презентувала своїм шанувальникам новий кліп на композицію "Молоко".

У мережі вже прогриміло кілька скандалів за участю імені Свєти стосовно плагіату та видалення кліпу з різних онлайн майданчиків, але віддані шанувальники все одно продовжують радувати співачку.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Світлани Лободи в мережі Instagram.

Світлана Лобода, скріншот youtube
Світлана Лобода, скріншот youtube

Так, Світлана Лобода опублікувала три цікавих insta-stories, на яких хлопець у білій майці намагається наслідувати головній героїні кліпу і виконавиці пісні. Молода людина не тільки заспівала рядки з пісні на камеру ноутбука, але і спробувала повторити танець, спритно розмахуючи руками.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Она говорила: хватит
Грустить сегодня не кстати
Надень красивое платье
Цвета молоко

Ты можешь быть счастливой
И будешь обязательно
Главное, не утратить
В глазах огонь

Если немного одиноко
Если немного одиноко тебе
Пусть приведет тебя дорога
Пусть приведет тебя дорога ко мне
Я так хотела бы...", - проспівав на камеру хлопчина.

Відомо, що буквально днями Світлана Лобода презентувала нову пісню під назвою moLOko і кліп на неї. Режисером музичного відео виступив відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв, який активно працює з багатьма зірками українського та російського шоу-бізнесу. Над кліпом також працював широко відомий співак і хореограф Monatik.

Чотирихвилинне відео розкриває драматичні історії відразу декількох сімей, а сама Світлана ніби спостерігає за всім, що відбувається з боку. Головний посил відео полягає в тому, що навіть у, здавалося б, безвихідній ситуації завжди допоможуть рідні та близькі люди.

Раніше повідомляли, любов втрьох, інтимне відео і на сцену під градусом: Лобода видала найсоковитіші секрети.

Як повідомляв Знай.uа, мама Лободи не прокоментувала пісню своєї доньки: "Досить".

Знай.uа писав, Світлана Лобода у весільній сукні збентежила спокусливими танцями: "Ураган почуттів".