У Влада Ями дійсно Танцююча сім'я. Сам Яма-відомий хореограф і шоумен. Про його дружину було відомо порівняно небагато, проте після поста, опублікованого на сторінці Влада 22 січня, про неї напевно дізналися багато шанувальників шоумена.

У профайлі ями в Instagram з'явилося запальне відео, яке захопило фанатів.

На ролику видно, як його дружина, разом з ще однією дівчиною, танцюють тверк на тлі новорічної ялинки. Все це-під запальну музику. Рухи дівчат захоплюють і заворожують. Танець вийшов дійсно приголомшливим, дуже бадьорить і запальним.

Сам Яма оцінив танець своєї дружини: "коли твоя дружина - ще та запальничка... Обожнюю!.. @liliya_yama вийшло дуже стильно, а головне-сміливо!”. Користувачам теж дуже сподобалося відео. Всього за 4 години, Відеоролик зібрав майже 10 000 переглядів і близько 500 захоплених коментарів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма випадково захопився і залишив красуню-дружину без улюбленої смакоти: цей погляд безцінний

Як повідомляв " Знай.uа", Влад Яма всерйоз задумався про поповнення в родині: "Яку взяти?"

Знай.ua писав, дружина Влада Ями прикрила розкішне тіло лише черепашкою: судді "Танців з зірками" пощастило