Пишногруда українка Міла Кузнєцова спробувала пофілософствувати на тему кави та гарної бесіди, але все одно закінчилось грудьми.

Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель та блогерка Міла Кузнєцова добре відома своїми пишними формами, завдяки яким вона стала новою рекордсменкою України у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".

В уродженки Полтавщини Міли Кузнєцової від природи 13-ий розмір грудей. Об'єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram та хвалиться своїми формами.

Народна улюблениця отримує море компліментів під кожним постом, не залежно від того, про що вона пише в публікації. Бо про що б не писала Міла, у фокусі завжди залишаються її пишні принади.

Цього разу Міла Кузнєцова порозмірковувала про те, що гарна розмова здатна підбадьорити не гірше за каву. А проілюструвала модель свої роздуми селфі, на якому постала з горнятком кави у руках.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Піднісши до губ прозоре горнятко, у сукні в горошок з беззмінним глибоким декольте Міла кокетливо дивиться в камеру.

"Гарна бесіда бадьорить не гірше за горнятко кави, і після неї так само важко заснути", - підписала кадр Міла Кузнєцова.

Шанувальники відреагували на фото компліментами та жартівливими зауваженнями про те, що саме завдяки каві у Міли такі пишні груди.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова наочно показала, що найважливіше для жінки

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Кузнєцова потрусила своїми ″бомбами″ перед камерою

Також Знай.ua писав, Міла Кузнєцова бореться з депресією