Продюсер, музикант і чоловік співачки Насті Каменських Олексій "Потап" Потапенко багато часу проводить у власній студії звукозапису "Mozgi Studios", яка за всі роки стала для нього другою домівкою.

Це творчий простір, де створюються світові хіти, а також саунд для реклам і фільмів. У своєму Instagram Потап похвалився незвичайним подарунком-шедевром аерографії від хорошого друга, художника Івана-засновника @dom1_studio.

Це велика, розміром більше самого Потапа картина, на якій зображено усміхнене обличчя мулатки, по якому стікають краплі води. Продюсер і музикант не стримав свого захоплення від такого подарунка:

“Наша студія @mozgistudios це не тільки місце сили і креативу, це місце де ми захоплюємося і оточуємо себе мистецтвом, спасибі нашому великому другу Вані за такий неймовірний подарунок, тепер у нас світліше від Арт іміджу, він нас заряджає!!!"—- написав Потап.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У коментарях шанувальники Потапа розсипалися в похвалах як самій зірці, так і предмету мистецтва, який йому подарували.

Нагадаємо, Потап пояснив дует з Бузовою і вибачився за Дорофєєву: "я – ваш новий президент".

Як повідомляв портал Знай.uа, Потап нарешті зізнався, чому Дорофєєва пішла з групи:"у неї дивовижна здатність".

Також портал Знай.uа писав, що Потап відверто розповів про свої стосунки з ЛГБТ: "у мене висить прапор".