Українська реперша Альона Альона опублікувала в своєму Instagram пост про болючу проблему, яку змушені приховувати жінки, якщо з нею стикаються. Це проблема росту волосся-вусів, бороди на обличчі.

Особливо боляче, як написала реперша, в підлітковому віці. Коли тобі 14, а ти вже розумієш, що не така, як усі. Та й інтернет-простір переповнений мемами про"вусатих однокласниць". Що, якщо ти і є та сама вусата однокласниця?

"Нехай йдуть роки, і проблема зовні вже вирішена, але всередині спогади не зникають за одну мить. Прийняти себе і відпустити на волю все, що ховала — було найкращим рішенням у моєму житті.

Я безмежно рада, що можу ділитися, просто говорити про якісь особливі питання, не чекаючи порад або співчуття, не боячись осуду. Просто говорити. Тому що хочеться, щоб ви знали дещо більше",-написала виконавиця.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До свого посту Альона Альона доклала дві фотографії. На одній вона позує з прифотошопленою борідкою, на іншій — з наклеєними вусами. Швидше за все, виконавиця розповіла свою правду, що в підлітковому віці у неї росло волосся на обличчі. І тепер вона цього не соромиться.