Відома українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз проживає в Парижі разом з двома доньками і чоловіком-французом, поділилася з багатотисячною аудиторією архівною фотографією і розповіла про своє важке, але щасливе дитинство.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Карпа показала шанувальникам, як виглядала в чотири роки.

"На цьому фото мені 4 роки. Тобто, кінець 84-го, коли в садку в якості призу за костюм замість шоколаду давали гидотну соєву "солодку плитку" зі смаком пластиліну. Бо іншого не було і взагалі був тотальний дифіцит усього (а над Бездною лише витав привид ковбаси по руб двадцять, за якою так люблять ностальгувати совкові ностальгуни).

І тим не менш - у мене було все, бо були батьки. Бо були Бабця і Дідо в Черкасах, які слали нам посилки з якимось роздобутими смаколиками. Була Мама-інженер, що майструвала костюми, обшивала їх дощиком і пояснювала мені різницю між "годе" і "сонце-кльош". Був Тато і його друг дядя Юра-архітектор, що чудово малював і розмалював мені у школі розкішні крила метелика на флізеліновій основі... Були мандарини (не точно). Точно - був дім і було нехитре щастя", - розповіла Ірена.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадавши, раніше українська письменниця Ірена Карпа розповіла про святкові традиції своєї родини у Франції.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірена Карпа з гумором описала долю українок за кордоном.

Також портал Знай.uа писав, що Ірена Карпа розповіла, як круто поміняти життя в 30 або 40 років: "Бог любить поржати".