Відомий український співак Фагот з групи ТНМК має величезну аудиторію в соцмережах, з якою охоче ділиться цікавими моментами з життя.

У невеликому інтерв'ю Осадчій він розповів, що планує зробити перед локдауном з 8 січня і чому не може стати хрещеним батьком для дітей Фоззі.

Фагот розповів, що перед локдауном, який розпочнеться 8 січня, приблизно 6 вони хочуть влаштувати вертеп. Таке подання він зі своїми колегами вже влаштовував. І навіть припустив, що з цією постановкою в ролі чорта піде по селах і містах, щоб заробити грошей, адже рік був непростим.

Однак 2020 приніс і щось хороше, адже у його друга Фоззі народилася двійня і він розповів, чому не став ним хрещеним батьком.

"Я не хрещений, тому що сам не хрещений. Тому не можу бути хрещеним батьком. Так сталося. Це пройшло повз мене і я потім довго до цього йшов, спілкувався з багатьма людьми, і вони всі пливли на простих дуже питаннях і тому жодна конфесія мене не затягнула", - говорить він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Фагот з ТНМК підтримав протест Полякової під Кабміном.

Як повідомляв Знай.uа, хворий коронавірусом Фагот розгулює по Києву, фанати в ауті.

Також Знай.uа писав, що Фоззі з ТНМК показав холостяцький борщ.