Канал «Україна» і програма «Зірковий шлях», яка першою розповідає телеглядачам про життя українських та зарубіжних акторів, ведучих, музикантів, політиків і спортсменів, нагородила українських знаменитостей щорічною премією «Ніч химер» за їхні досягнення в 2020 році.

Почесні статуетки й ексклюзивні подарунки на закритому заході українські селебрітіз отримали з рук ведучих проекту - Тімура Мірошниченка і Альони Вінницької.

Цього року програмі «Зірковий шлях» виповнюється 6 років. На честь свого дня народження проект щорічно нагороджує особливою премією представників українського шоу-бізнесу за їхні найяскравіші досягнення року.

У 2020-му році список лауреатів, які найчастіше дивували інформаційними приводами, виглядає наступним чином.

У номінації «Міжнародний хіт року» перемогла співачка NK, у якої був досить насичений рік, багато треків і кліпів. Один з останніх - Ahuevo. У перекладі це слово означає - супер, таким був і рік у співачки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

NK на врученні премії Ніч химер
NK на врученні премії Ніч химер

У номінації «Королева прямих ефірів року» тріумфатором стала співачка Оля Полякова. У Олі був дуже вдалий рік, незважаючи на карантин. Всім запам'яталися її прямі ефіри з зірками в соціальних мережах. Вона сама була дуже відвертою і спонукала до цього своїх зіркових колег.

Оля Полякова на врученнні премії Ніч химер
Оля Полякова на врученнні премії Ніч химер

У номінації «Ньюзмейкер року» переміг ведучий шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. Розлучення, представлення нової коханої, заручини, коронавірус, зміна статусу, нові проекти. Про Остапчука в цьому році говорили найбільше.

Володимир Остапчук на врученні премії Ніч химер
Володимир Остапчук на врученні премії Ніч химер

«Цей рік був для мене багатий на події. Найяскравіша з них для мене - це весілля. Це був неймовірно емоційний день! У цілому рік сприймаю позитивно і ні про що не шкодую», - сказав шоумен, який прийшов на вручення премії зі своєю дружиною Христиною.

У номінації «Митець року» переміг MONATIK, який незважаючи на карантин, реалізував велику кількість проектів. Став продюсером і зробив успішний мюзикл «Ритм».

Співачка Наталя Могилевська перемогла в номінації «Завжди в тренді».

«У цьому році я влаштувала експеримент, в Україні такого ще не було: записала дуетну пісню з тік-токерами. Вийшло вдало! Рік був для мене продуктивним, давно не було так багато вільного часу. Я випустила пісні, зняла музичний фільм про кохання, а ще стала білявкою», - прокоментувала журналістам телеканалу «Україна» артистка.

Реперша Alyona Alyona стала переможницею у номінації «Пушка року». Зірка за цей рік досягла успіху багато в чому: схудненні, пропаганді здорового способу життя, боротьбі з буллінгом і фізичним насильством, випустила нові треки, кліпи та дуети.

У номінації «Наша легенда» перемогла Ірина Білик, а співачка Тіна Кароль відзначилася у номінації «15 років неймовірна». Цього року зірка святкує творчий ювілей.

Ірина Білик на врученні премії Ніч химер
Ірина Білик на врученні премії Ніч химер

Співак DZIDZIO переміг у номінації «Діапазон року», і це стосується не тільки його голосу, але і сфер діяльності. Діапазон був широким - різні за стилем пісні, участь в проектах, реклама тощо.

«Цей рік можу назвати дивним. Багато людей звернули увагу на те, чого не помічали. Найвизначнішими подіями для мене стала можливість заспівати гімн України, отримання звання Заслуженого артиста, а ще я готуюсь у 2021 році презентувати новий альбом», - прокоментував артист.

Наталія та Вадим Мічковські перемогли в номінації «І в горі, і в радості. Сім'я року». У 2020 році Дядя Жора пережив інсульт. Його дружина Наталія також має серйозні проблеми зі здоров'ям, але рішуче бореться із ними. А ще вона успішна блогерка, пропагує здоровий і активний спосіб життя. Подружжя дуже підтримують один одного і виховують трьох дітей.

Актриса Наталка Денисенко стала тріумфатором у номінації «Сексі року», а гурт «Время и Стекло», який у 2020 році закінчує кар'єру, переміг у номінації «Точно, назавжди». Продюсер Олексій Потапенко отримав премію у номінації «Експериментатор року». Потап реалізував величезну кількість флешмобів у тік-ток, і постійно ставить собі творчі виклики.

Наталка Денисенко на врученні премії Ніч химер
Наталка Денисенко на врученні премії Ніч химер

Група «Беz Обмежень» перемогла в номінації «Концерти без обмежень», музиканти змогли обійти карантин і дати чимало крутих концертів, не порушуючи протиепідеміологічних норм.

Ліза Ткач, донько актора Юрія Ткача, відома в інстаграм, перемогла в номінації «Зірочка року», ставши наймолодшою володаркою премії. А Олег Винник став тріумфатором у номінації «Найбільш масштабний поцілунок року», поцілувавши одночасно всіх своїх шанувальниць під час свого віртуального концерту.

Співак Макс Барських отримав премію у номінації «Хітмейкер року», гурт «АНТИТІЛА» переміг у номінації «Мисливці за талантами» завдяки своєму конкурсу «Хеллоу, Україна шукає таланти» для обдарованої молоді. Вєрка Сердючка завдяки своїм веселим вечіркам і успіху на сцені перемогла в номінації «Бризки шампанського року». Ще одним тріумфатором премії став актор Арам Арзуманян, відзначившись у номінації «Гарний настрій року».

Крім пам'ятних статуеток у вигляді зірок, інкрустованих вручну кристалами, кожен володар премії отримав розкішну маску від української дизайнерки Лесі Патоки.

«Це ексклюзивні подарунки, створені для премії і безпосередньо під кожного переможця. Ми створили гарні коробки під певний розмір. Я хотіла, щоб це була не просто ефектна річ, а ще й близька артисту. Наприклад, для DZIDZIO ми зробили дуже красивий капелюх із птахом із пір'ям. Для Тіни Кароль – супертонкий німб. Дуже хотілося, щоб всі ті речі, які ми створили, зірки носили, зняли у фотосесіях, кліпі. Може бути, це стане частинкою концертного костюма», - розповіла про створення оригінальних аксесуарів Патока.

Найбільше часу, за словами дизайнера, зайняло створення окулярів для Вєрки Сердючки і її сценічної мами. Тому що це дійсно дуже дрібна робота. Дизайнери довго придумували, як зробити бризки шампанського «з очей», проїхалися по усім фурнітурним магазинах, і в результаті вийшли фантастичні окуляри. Бризки йдуть в районі брів, по щоках звисають краплі. А сама оправа викладена в дуже тонку декоративну фольгу, що відсилає до золотої фольги від шампанського.

Під час вручення премії українські зірки також почули астрологічний прогноз на 2021 рік. Кожен артист діставав із колоди карту з прогнозом. Що готує рік Бика знаменитостям - стане відомо в нових випусках програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна» вже 30 грудня.