Співачка Софія Ротару заявила про намір продати розкішний готель "Вілла Софія" в окупованому Криму. За своє майно співачка хоче ні багато, ні мало - 25 мільйонів євро. Наявність готелю Ротару бізнесом не вважає, згідно з наявною інформацією, нею керує невістка співачки.

У Софії Ротару є готель в Криму. Це місце називається "Вілла Софія" і розташоване в Ялті, і в мирні часи, до окупації, приносило шикарні доходи.У готелі 12 номерів, і найдешевший обійдеться в понад 200 доларів на добу, а ось "люкс" - від 800 доларів і вище.

Однак тепер часи змінилися, і готель несе суцільні збитки, розповіла Ротару в програмі "ти не повіриш".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще


Оскільки Ротару не має побічного бізнесу, то для неї настали "голодні часи". Це якщо можна так висловитися при гонорарі 50 тисяч доларів за один виступ, і це без райдера. До слова, свій готель Ротару бізнесом не вважає. За інформацією деяких інсайдерських джерел, готелем зараз керує невістка народної артистки Світлана Євдокименко.

Нагадавши, внучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал Знай.ua писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.