Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка вже не перший рік працює в ефірі ТСН на каналі "1+1", відверто розповіла про курйозний випадок із зубом. Нагадаємо нашим читачам, що під час прямого ефіру телеведуча "втратила" передній зуб і майстерно продовжила випуск новин.

Недосвідчений глядач міг цього моменту і не помітити, проте педантичні "шанувальники" все ж вирішили вирізати це відео і наробили різних коротких "гегів". З того самого дня пройшло вже кілька місяців і ведуча "Світського життя" Катя Осадча вирішила дізнатися, що відчувала Марічка і як вона з цим впоралася.

Марічка Падалко, фото з Instagram
Марічка Падалко, фото з Instagram

Про це стало відомо завдяки сюжету програми "Світське життя", яке було опубліковано в мережі YouTube.

"2020 рік запам'ятатися тобі твоєю всесвітньою славою. Завдяки такому неприємному, для дівчини, казусу в кадрі, коли у тебе просто випала коронка з переднього зуба, і ти виявилася беззубою ведучою, одним словом - це підхопило велику кількість медіа в світі, і ти в один момент стала відома на весь світ", - з натяком на питання заявила Катя Осадча.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Телеведуча Марічка падалко, скрін з відео
Телеведуча Марічка падалко, скрін з відео

"Найбільше я переживаю, коли я в кадрі виглядаю непрофесійно. А не як я виглядаю красиво з діркою у зубах або без неї. У той момент, коли я вже почала читати далі, вже без зуба, я вже сама чула, що у мене починається свист. Це все одно що у маленької дитини, коли у неї в 6-7 років починають випадати зуби, вона шепелявить. Розумієш, для ведучої - це просто фіаско. І я вже не знаю, що я робила зі своєю артикуляцією, тільки щоб звуки вимовляти до кінця. Найбільше, що я боялася - виглядати непрофесійно. Я півдня попереживала, поки це все розходилося по українським ЗМІ, з різними інтерпретаціями. Але коли це все пішло по світу, ввечері написали New York Post і The Sun, мені писали в Instagram продюсери Fox News і надіслали відео з Канади, Австралії, як це все обговорюють чотири людини...", - розповіла Марічка Падалко Каті Осадчій.

Варто також нагадати нашим читачам, що Марічка Падалко часто ділиться зі своїми підписниками і фанатами новими фото і своїми думками щодо різних тем. Буквально днями Падалко заговорила про телевізійні рейтинги.

Телеведуча зазначила, що цього року ТСН є абсолютними лідерами ранкових новин по країні і вона цим невимовно пишається. Також вона подякувала за це своїм колегам.

Раніше повідомляли, чоловік ведучої 1+1 Марічки Падалко засвітився на фото з білявою красунею: "Ти - моя гордість".

Як повідомляв Знай.uа, засмучена Марічка Падалко заговорила про аборти, мама трьох дітей приголомшила правдою.

Знай.uа писав, телеведуча 1+1 Марічка Падалко запалила на ковзанах, справжня фігуристка.