Відома українська співачка, яка вже дуже давно живе і працює в Росії, Лоліта Мілявська розкрила таємницю своєї загадкової поїздки в тролейбусі з поцупленою лавкою. Виявилося, що це відбувалося в Петербурзі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти Мілявської в мережі Instagram.

"Пітер, любов моя!⁣ Таке зняти можна було тільки в цьому, дійсно інтелігентному місті. У Москві б морду начистили і репортажі були б іншими. Дякую тим, хто випадково потрапив до кадру. Незабаром побачите повністю короткометражку).⁣ Повірте, там ще є дивовижні моменти з житія бабусь).", - розповідає Лоліта.

Лоліта Мілявська, фото: vse-pro.com
Лоліта Мілявська, фото: vse-pro.com

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати передісторію того, що сталося в пітерському автобусі. Мілявська опублікувала в мережі ролик, в якому жінка в шубі намагається втягнути в тролейбус паркову лаву.

Кондуктор почав кричати на пасажирку, намагаючись її вигнати. Однак жінка не здавалася. Вона закликала водія закрити двері, пославшись на те, що люди мерзнуть.

"Немає слів... Кілька днів тому на Петроградці жінка хотіла проїхати в тролейбусі з лавкою, яка, ймовірно, їй не належить", – підписала Лоліта пост, супроводивши запис хештегом #репост.

Користувачі Instagram почали обурюватися поведінкою жінки. Більшість же фанатів Мілявської все ж впізнали співачку в скандальній жінці в шубі і в'язаній чалмі. Вони припустили, що це фрагмент якоїсь новорічної передачі. На публікацію відреагували і зірки.

Співак Олександр Буйнов написав:"Чувиха Раневську дає". Лоліта, зачекавши певний час, підтвердила, що це дійсно постановка, і пообіцяла повідомити, де і коли цю історію можна буде побачити повністю.

Раніше повідомляли, Лоліта в червоному екстра-міні осідлала Бика.

Як повідомляв Знай.uа, нестаріюча Софія Ротару закрутилася в зимовому вальсі: Кіркоров і Аллегрова вже зачекалися.

Знай.uа писав, Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні перепела непристойний хіт репера.