Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, ALEKSEEV, Ірина Білик, Dzidzio та Олег Скрипка записали для українців різдвяну колядку.

Відео, записане в рамках проєкту Пономарьова Ponomarev Live Studio, було розміщене на його каналі на сайті "Ютуб". Також співак поділився анонсом на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Зірки, кожен зі своєю унікальною індивідуальною манерою, долучилися до виконання традиційної різдвяної колядки "Нова радість стала".

Опублікували цей запис 19 грудня, на День святого Миколая, таким чином "відкривши" сезон зимових свят.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На початку запису Михайло Хома (DZIDZIO) радіє тому факту і славить бога за те, що в українців є традиції, серед яких і колядки.

Олександр Пономарьов же звертається до піаніста і жартома питає: "А як ти колядував з роялем?"

Далі секстет виконує одну з найвідоміших українських колядок "Нова радість стала".

Коментарі під відео на ютубі доволі позитивні.

"Дякуємо за яскравий музичний подарунок до різдвяних свят! Це вже прекрасна традиція--кожного року особливі колядки до Різдва від Олександра Пономарьова! Дякуємо за дух Різдва , що даруєте нам переживати унікальність нашого українського свята та цю неймовірну енергію світла, добра та любові! Цього року особливо сильно хочеться жагучої романтики українського Різдва , енергії укр. колядок, карнавального духу укр. традицій з зірковими вертепами та концерти колядок на ТБ! Як ніколи хочеться цього потужного енергетичного потоку--музики Різдва Зараз, під час кризи, гостро потребуємо цієї енергії любові та нашої поезії і краси українського Різдва! І так мріється про особливі проекти до Різдва! Дякуємо за порцію різдвяного музичного щастя!", - йде мова в одному з типових відгуків.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube