У російському місті Єкатеринбург пройшов "закритий" концерт легендарного гурту "Машина времени", солістом і лідером якої є Андрій Макаревич. Однак їснують підозри, що гості цього шоу не особливо переймалися щодо масочного режиму та інших заходів безпеки.

Глядачі вільно спілкувалися і співали разом з музикантами. Про це стало відомо завдяки відеозапису, який опублікували в соціальних мережах, а також інформації, яку повідомляють місцеві журналісти.

Прес-секретар лідера музичного колективу Андрія Макаревича, заявив журналістам, що він не в курсі будь-яких виступів гурту. Хоча в розмові і зазначив, що, "якщо вони на сцені, ніхто трубку не візьме".

Андрій Макаревич, фото Instagram
Андрій Макаревич, фото Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Словом, мене ніхто не ставив до відома, буде він (Макаревич - ред.) в Єкатеринбурзі чи ні, тому я знаю стільки ж, скільки і ви", - заявив прес-секретар музиканта.

А ось сам автор відеозапису - відомий в місті ресторатор Олег Ананьєв - був більш товариський і підтвердив, що захід дійсно проходив в Єкатеринбурзі. Але назвати конкретне місце він відмовився, пославшись на те, що це була "приватна вечірка".

Раніше повідомляли, звинувачений у домаганнях до школярок зірка "Что? Где? Когда?" розгнівав фанатів передачі: "Ось так, в нахабну?".

Як повідомляв Знай.uа, викрав юного коханця: мером міста став чоловік, який відсидів за гей-рабство.

Знай.uа писав, дружина Макаревича з "Машины времени" пішла під воду з рушницею: "Настріляла...".