Популярна українська співачка Аліна Гросу після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

При цьому артистка не перестає активно користуватися соцмережею Instagram, регулярно розміщуючи на своїй сторінці свіжі пости.

А 18 грудня в родині артистки особливий день – адже це день народження її улюбленої мами, Анни Гросу. Виконавиця зворушливо привітала найріднішу людину у своєму житті.

Так, Аліна розмістила на своїй сторінці відео, в якому можна побачити архівні фотографії та почути, як співачка читає вірш про свою сім'ю.

"З днем народження, кохана мама❤️", - підписала відео зірка.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Аліна Гросу з мамою, скріншот з Instagram

Варто зазначити, що Анна Андріївна Гросу, за освітою медсестра, балотувалася в народні депутати України на парламентських виборах у 2014 році.

Раніше ми писали про те, що Аліна Гросу підготувала українцям новорічний подарунок. Зірка відправила шанувальникам подарунок, проте який конкретно вона не розкрила.

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу вперше після розлучення заговорила на сердечну тему: "Кохаю тебе навіки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу показала рідкісні кадри з мамою – такою її ніхто не бачив.

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу видала найкращий подаруночок до Нового року 2021 своїми руками: "Ще в 16 років".