Внучка колишнього президента України Віктора Ющенка Домініка не так давно відзначила 19-річчя. З примхливого підлітка вона перетворилася на справжню леді, а також популярного Instagram-блогера. Дівчина обожнює гламур, і всіляко підкреслює це.

У Домініки є всі атрибути класичної "блондинки". Це стосується пухких губ, бездоганно-білого волосся, модної шуби і маленької собачки на прізвисько Моніка, з якою внучка ексглави держави любить позувати на камеру.

Зараз внучка Ющенка знову постала зі своєю миленькою твариною в Stories соціальної мережі Instagram. Дівчина відзначила своє місцезнаходження в салоні краси під назвою "Георгіївський", який розташовується в українській столиці — Київ, проспект Георгіївський 5. Там надається, судячи з опису в профілі, весь спектр послуг.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Домініка постала в тюрбані для сушіння волосся і зі своєю собачкою Монікою в руці. Дівчина змінює положення голови, а її песик через кілька секунд солодко позіхнув і облизав дівчині ніс. У наступній Stories внучка колишнього президента вирішила себе вже не показувати і сфокусувати увагу навколо тварини, яка в той момент знаходилася між її ніг.

Нагадаємо, 19-річна внучка Ющенка влаштувала нічні покатушки з маленьким другом. Тепер в цій дівчині важко розгледіти примхливого підлітка, яким вона була ще недавно.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Ющенка Віталіна показала себе в кращі роки - модель з нескінченними ногами.

Знай.ua писав, красуня-внучка Ющенка показала, з ким спить - дуже волохатий