Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість відверто зізналася, що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, з моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Втім, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. Дівчина порадувала численних шанувальників передсвятковою новинкою - новорічними та різдвяними піснями, складеними за кілька років в справжній міні-альбом. Аліна представила цілих 6 пісень і уривки з кліпів, в тому числі і авторський трек, написаний Гросу в 16 років.

"Дорогі мої, хочу ваш настрій зробити святковим і подарувати свої новорічні та різдвяні пісні❤️ яких, виявляється, у мене вже є шість, майже цілий альбом😋 😋 😋 а перша тут в добірці - Моя авторська, написана мною ще в 16 років 😊

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

выбирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣

Вибирайте пісню, яка вам найбільше сподобалася:)"

Фолловери не пройшли повз: "всі класні 🔥і голос у вас гарний ❤️", "найкращі це 1 і 5", "пісеньки дитинства мого😍", "дуже красива💗", "Аліна ви красуня❤️❤️❤️", " Красиво👏 😁".