Українська реперка Alyona Alyona поділилася історією зі зйомок свого останнього кліпу "Дубадав". Зі слів музикантки, коли вона знайшла у Сирецькому парку у Києві чарівно чудові гриби-опеньки, то її вже було не зупинити, поки вона не назбирала півтора кілограма "здобичі".

Читайте Знай в Google News!

Публікація про це була розміщена на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм"

"Зйомки останнього кліпу на пісню "Дубадав" відбувалися у дуже гарному місці – Сирецький парк у Києві. Було круто бачити таку красу та куточок справжньої природи у центрі мегаполісу.

Коли ми з командою переходили з локації на локацію, я побачила гриби – це були опеньки. І на якийсь час робота стала. Мене всі відмовляли йти збирати їх, бо я була в білому костюмі, але мене вже було не зупинити. Добре, що мої скіли грибника допомогли і назбирати півтора кілограма опеньок, і не забруднити свій наряд", — ділиться кумедною історією Альона.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Авжеж, після такого у діячки українського хіп-хопу склалися лише найкращі враження про знімальний процес.

"Загалом зйомки пройшли у дуже дружній атмосфері. Майже вперше в мене в кліпі знімалися професійні танцівники, які рухалися так, як вони відчували – це було драйвово і по-справжньому, а бекстейдж запам’ятався мені більше ніж вихід самого кліпу", — зізнається реп-зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше