Популярна українська співачка MamaRika (Анастасія Кочетова – справжнє ім'я) з великим полюванням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого і творчого життя.

Крім того, 31-річна зірка любить розповідати про власні секрети краси і здоров'я.

Читайте Знай в Google News!

Чоловік Анастасії, капітан команди КВН "Одеські манси", учасник Ліги сміху і серіалу "Країна У" Сергій Середа також є досить активним користувачем соцмережі, де на нього підписано понад 100 тисяч людей.

Нещодавно гуморист розмістив на своїй сторінці кумедний ролик, в якому зі шваброю в одній руці та каструлею і віночком в іншій скаржиться мамі на подружнє життя через місяць після весілля: "Тут немає відпочинку, тут тридцять днів ти єб*шиш кожен день".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Моя реакція, коли MamaRika попросила викинути сміття...)" - жартівливо підписав відео Сергій Середа.

"Це можна дивитися вічно 👍", "Волосся прикольно ворушиться😂 🔥", "А що ж робить дівчина після весілля?)", - коментують під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше співачка MamaRika зізналася, як з шаленої дівчини перетворилася на ніжний пролісок.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка MamaRika розповіла, навіщо пофарбувала волосся в яскраво-рожевий колір.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік MamaRika Середа зайняв місце жінки в родині: "По морді заряджають".