Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній сторінці проекту в Instagram поділилися головними інсайдами 7 випуску "Холостячки", який глядачі побачать у п'ятницю, 4 грудня, о 19:00.

Так, "пліткарка" повідомила, що один з фаворитів "Холостячки" уникатиме відвертої розмови з Ксенією. Виявляється, що йому є що приховувати.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Крім того, не всі чоловіки пройдуть перевірку на щирість. Вже скоро стане відомо, у кого мета знаходження на проекті зовсім не відносини з Мішиною.

"Привіт-привіт 🎉 Час ділитися з вами інсайдами 7 випуску "Холостячка" ☺️ Нагадую вам, що вже завтра о 19:00 зустрічаємося на телеканалі СТБ ️❣️ Буде гаряче 🌹", - йдеться в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина дозволила собі інтим на побаченні: "А як же Саша?"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Її шукає кожен".