Дружина сина відомої української співачки Софії Ротару Руслана Євдокименко частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Зараз же Світлана виклала в Stories фото її дочки Софії, народженої в 2001 році, і її обранця, підприємця і віце-президента з маркетингу компанії Веаафе Дениса Жданова. Фото було виставлено не випадково, адже у обранця її дочки сьогодні день народження.

Читайте Знай в Google News!

19-річна дівчина більшу частину часу проживає в Сполучених Штатах Америки, де здобуває освіту в області дизайну, раніше займаючись в модельній школі, застосовуючи отримані навички у фотосесіях і на подіумі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На знімку Софія постала в легкому літньому платті, а чоловік в класичній білій сорочці з відстебнутим верхнім ґудзиком і брюках. На руці у можна помітити годинник. Внучка легендарної виконавиці Софія Євдокименко непогано розвивається в соцмережі Instagram, маючи там понад 160 тисяч осіб, які стежать за її життям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, внучка Ротару з охопленого вірусом мегаполісу терміново звернулася до близьких: "Листівка..."

Як повідомляв "Знай.ua", син Ротару показав її дорослих онуків: "Не в образу татові”

Знай.ua писав, нестаріюча Софія Ротару закрутилася в зимовому вальсі: Кіркоров і Аллегрова вже зачекалися. На опублікованих кадрах можна побачити, як Софія Ротару в гримерці милується нарядом, швидше за все, це плаття вона одягне для "Пісні року".